توت و سیب و چای در برابر آلزایمر

به گزارش مجله سرگرمی، مطالعه نشان می دهد مصرف کم مواد خوراکی سرشار از فلاوونوئیدها با افزایش ریسک ابتلا به بیماری آلزایمر در طول 20 سال بعد مرتبط است.

توت و سیب و چای در برابر آلزایمر

به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرنگار مهر، محققان دانشگاه تافتس آمریکا عنوان می نمایند سالمندانی که مقادیر کم مواد خوراکی سرشار از فلاوونوئیدها نظیر انواع توت ها، سیب و چای مصرف می نمایند، دو تا چهار برابر افراد با مصرف بالاتر این مواد خوراکی، با احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر و زوال عقل های دیگر در طول 20 سال روبرو هستند.

محققان در این مطالعه، 2800 فرد 50 سال به بالا را از لحاظ رابطه طولانی مدت بین مصرف مواد خوراکی حاوی فلاوونوئیدها و ریسک بیماری آلزایمر آنالیز کردند. در این مطالعه طولانی مدت، افراد مدت 20 سال تحت نظر بودند.

فلاوونوئیدها مواد طبیعی موجود در میوه و سبزیجاتی نظیر گلابی، سیب، توت ها، پیاز و نوشیدنی های گیاهی نظیر چای هستند. فلاوونوئیدها فواید مختلفی برای سلامت از جمله کاهش التهاب دارند. شکلات تلخ منبع دیگر فلاوونوئیدها است.

اثر مفید هسته انگور در درمان بیماری آلزایمر

تیم تحقیق به سرپرستی جین مایر دریافت مصرف کم سه نوع فلاوونوئید در مقایسه با مصرف بالا آن، با ریسک بالاتر ابتلا به زوال عقل مرتبط است:

-مصرف کم فلاوونول ها (سیب، گلابی و چای) با خطر دو برابری ابتلای به آلزایمر و سایر انواع زوال عقل مرتبط است.

- مصرف کم آنتوسیانین ها (بلوبری و توت فرنگی) خطر ابتلا به آلزایمر و سایر انواع زوال عقل را چهار برابر افزایش می دهد.

- مصرف کم پلیمرهای فلاوونوئید (سیب، گلابی و چای) با افزایش دو برابری ابتلای به آلزایمر و سایر انواع زوال عقل مرتبط است.

namasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت

cruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 90742

به "توت و سیب و چای در برابر آلزایمر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توت و سیب و چای در برابر آلزایمر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید